Τρόποι Πληρωμής

Αντικαταβολή:

Πληρώνεται κατά την διάρκεια της παράδοσης του δέματος στον χώρο σας. Παραλαμβάνεται το δέμα και πληρώνεται στον υπάλληλο της ταχυμεταφορικής εταιρείας.

Μέσω PayPal:

Πληρώνεται μέσω internet από τον λογαριασμό σας που έχετε στην PayPal. Η PayPal παρέχει την μεγαλύτερη ασφάλεια των συναλλαγών και χρησιμοποιείται παγκοσμίως για αγορές και πληρωμές μέσω internet. Εάν δεν έχετε λογαριασμό στην PayPal μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα έναν ακολουθώντας τις οδηγίες από το site της PayPal.

Μπορείτε να πληρώσετε και με κάρτα μέσω PayPal. Σε αυτήν την περίπτωση Πληρώνεται μέσω της προσωπικής σας πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας. Συμπληρώνεται τον αριθμό της κάρτας, την ημερομηνία λήξης, τον τριψήφιο αριθμό CRC και το ονοματεπώνυμό σας όπως αναγράφονται όλα επάνω στην κάρτα. Η πληρωμή πραγματοποιείται μέσα από το ασφαλές περιβάλλον της  PayPal. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε κάρτα VISA ή MASTERCARD. Εάν δεν έχετε λογαριασμό PayPal ενδεχομένως να σας ζητηθεί να δημιουργήσετε έναν. Θα σας ζητηθεί να δώσετε ένα email και έναν κωδικό. Στην συνέχεια θα σας αποσταλεί ένα email από την PayPal όπου θα σας παροτρύνει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό PayPal με το email και τον κωδικό που δώσατε. Προτείνουμε να ακολουθήσετε τις οδηγίες (μπορείτε ακολουθήσετε τις οδηγίες του email μετά την πραγματοποίηση της αγοράς σας και όποτε θέλετε) προκειμένου να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό PayPal που θα σας εξασφαλίζει γρήγορες συναλλαγές (δεν θα χρειάζεται κάθε φορά που πραγματοποιείτε μία αγορά μέσω internet να συμπληρώνεται ξανά όλα τα στοιχεία σας) και πάνω από όλα ασφαλείς.

Πιστωτική/χρεωστική κάρτα μέσω Viva Payments:

hair-products-vivapaymentsΜεταφέρεστε στο ασφαλές περιβάλλον της Viva Payments όπου μπορείτε να πληρώσετε μέσω της προσωπικής σας πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας. Συμπληρώνεται τον αριθμό της κάρτας, την ημερομηνία λήξης, τον τριψήφιο αριθμό CRC και το ονοματεπώνυμό σας όπως αναγράφονται όλα επάνω στην κάρτα. Η πληρωμή πραγματοποιείται μέσα από το ασφαλές περιβάλλον της  PayPal.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε κάρτα VISA , MASTERCARD, DINERS, AMERICAN EXPRESS, DISCOVER, MAESTRO. Επίσης έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε και μέσω του λογαριασμού σας, εάν έχετε, του Viva Wallet.

Close
Close
Menu
Κατάστημα
Sidebar
0 Καλάθι
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping