Πολιτική επιστροφών

hair-products-πολιτική-επιστροφών

Πολιτική επιστροφών

  1. Επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση σε περίπτωση παραλαβής προϊόντων σε κακή κατάσταση: Σε περίπτωση που ο χρήστης παραλάβει σε κακή κατάσταση τα προϊόντα οφείλει να έρθει άμεσα σε επαφή με την εταιρεία (είτε τηλεφωνικώς στο 2541025756 είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας) και να περιγράψει την κατάσταση την οποία τα παρέλαβε (ει δυνατόν και με φωτογραφικό υλικό) . Σε αυτή την περίπτωση ο χρήστης επιστρέφει τα προϊόντα στην εταιρεία, μαζί με την απόδειξη παραλαβής, και δύναται να αιτηθεί την επιστροφή των χρημάτων του ή την αντικατάσταση των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή επιβαρύνουν το hair-products.gr
  2. Επιστροφή χρημάτων χωρίς αιτία – Αίτηση ακύρωσης: Ο χρήστης έχει το δικαίωμα επιστροφής χρημάτων εντός διαστήματος 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος υπό την προϋπόθεση ότι θα επιστρέψει το προϊόν αχρησιμοποίητο και σε καλή κατάσταση όπως το παρέλαβε μαζί με την απόδειξη. Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας της επιστροφής χρημάτων ο χρήστης θα πρέπει να έρθει σε επικοινωνία με την εταιρεία (είτε τηλεφωνικώς στο 2541025756 είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας). Σε αυτή την περίπτωση ενημερώνουμε ότι ο χρήστης επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή. Ο έμπορος οφείλει να επιστρέψει τα χρήματα εντός 14 ημερών από την παραλαβή της αίτησης ακύρωσης. Ωστόσο, μπορεί να καθυστερήσει να επιστρέψει τα χρήματα εάν δεν λάβει τα προϊόντα ή απόδειξη για την επιστροφή τους.
    Στα χρήματα που θα επιστραφούν πρέπει να περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής που πληρώθηκαν από τον καταναλωτή για την αγορά.
  3. Επιστροφές χρημάτων ή προϊόντων πέραν του διαστήματος των 14 ημερών από την παραλαβή δεν γίνονται δεκτές.
Close
Close
Menu
Κατάστημα
Sidebar
0 Καλάθι
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping