Έξοδα αποστολής

Έξοδα αποστολής

Τα έξοδα για αποστολή εντός του Ελλαδικού χώρου είναι 2.5€ για βάρος μικρότερο από 2Kg. Σε περίπτωση αγοράς προϊόντων αξίας μεγαλύτερης των 60€ τότε τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ.  Για κάθε επιπλέον κιλό πάνω από τα δύο κιλά υπάρχει επιπλέον χρέωση 1€.

Υπάρχει επιπλέον χρέωση 2€ εάν πληρώσετε με αντικαταβολή. Στην περίπτωση πληρωμής με Paypal υπάρχει επιπλέον χρέωση 4% (έξοδα Paypal).

Αναλυτικότερα τα συνολικά έξοδα αποστολής:

Αντικαταβολή:

Η συνολική χρέωση για πληρωμή με την μέθοδο της αντικαταβολής είναι 4.5€ (2.5€ η αποστολή + 2€ η αντικαταβολή). Σε περίπτωση αγοράς προϊόντων αξίας μεγαλύτερης των 60€ τότε τα έξοδα αποστολής είναι μόνο 2€ (πληρώνεται μόνο τα έξοδα αντικαταβολής). Για κάθε επιπλέον κιλό πάνω από τα δύο κιλά υπάρχει επιπλέον χρέωση 1€.

PayPal:

Η συνολική χρέωση  για πληρωμή μέσω PayPal είναι 2.5€ συν 4% της αξίας της συναλλαγής (έξοδα Paypal). Σε περίπτωση αγοράς προϊόντων αξίας μεγαλύτερης των 60€ τότε τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ. Για κάθε επιπλέον κιλό πάνω από τα δύο κιλά υπάρχει επιπλέον χρέωση 1€.

Χρεωστική ή πιστωτική κάρτα:

Η συνολική χρέωση για πληρωμή μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας είναι 2.5€. Σε περίπτωση αγοράς προϊόντων αξίας μεγαλύτερης των 60€ τότε τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ. Για κάθε επιπλέον κιλό πάνω από τα δύο κιλά υπάρχει επιπλέον χρέωση 1€.

Close
Close
Menu
Κατάστημα
Sidebar
0 Καλάθι
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping